Welkom bij de
rederij Franlis

 

Zalig genieten van zon,
wind en water...

 

Ontdek een wereldhaven
in volle actie...

 

Bezoek de windmolenparken
op zee...

 

geniet van een avontuurlijke
dag op zee...

 

een op maat gemaakte
quote op het water...

Hoever vaart de boot op zee?

De tocht neemt u mee in volle zee en maakt een boog naar de kust om zo via de kustlijn – dicht bij het strand – terug te varen naar de haven van Oostende.  U vaart langs grote ferryschepen, zeiljachten, kustvissers in actie met rondvliegende meeuwen maar ook het strand en de duinen. U bekijkt de kust van een ander standpunt, ideaal om mooie foto\'s of video-opnames te maken

Is de boottocht aangewezen voor (school)groepen of verenigingen?

Jazeker.  Tijdens de vaart komt u in contact met diverse maritieme elementen, die het voor uw groep interessant maken.  Op aanvraag licht een gids via een draadloze micro diverse elementen toe: haven en kustvaart, natuurexploratie, de visserij… De duurtijd van de vaart kan ook aangepast worden, evenzo zijn combinaties mogelijk met andere attracties in Oostende. Aarzel niet een aangepast voorstel te vragen.

Heeft iedereen een vaste zitplaats?

Neen. De Franlis III beschikt over een ruim voor- en achterdek met tientallen zitplaatsen en een binnenruimte met comfortabele banken en een bemande bar. U neemt plaats waar u het wenst. Tijdens de vaart kan u zonder problemen rondlopen of van plaats wisselen. Op het voordek komt u in contact met de gezonde zeelucht en hebt u een open panoramisch zicht, op het achterdek zit u meer beschut van de wind en kan u goed zonnen. In de binnenruimte kan u comfortabel zitten, weliswaar beschut van zon, wind en regen.

Kunnen we snacks en drank bekomen aan boord?

Jazeker.  Onze bemande bar biedt een selectie van warme en koude dranken en kleine versnaperingen.  U kan genieten van uw drankje op het voor of achterdek (in open lucht) of in de scheepsbar (overdekt).

Kan ik de volledige boot afhuren?

De boot kan naast de zee-excursies afgehuurd worden voor andere doeleinden.  Vraag onze speciale charterprijzen.  De afvaarttijden en duur van de vaart worden aangepast naar uw wensen.  Onze vaste receptieformules worden vaak geboekt voor bedrijven en groepen.  Op vraag werken wij voor u verzorgde cateringvoorstellen uit (recepties, diners…).

Wat bij slechte weersomstandigheden?

Bij slechtere weersomstandigheden kan de kapitein beslissen de rondvaart op zee te wijzigen.  Indien de omstandigheden het niet toelaten om uit te varen, worden vervangende havenrondvaarten voorzien.  Bij storm op zee worden alle vaarten geannuleerd.

particulierenbedrijvenscholen & groepen afscheid op zee

info & boekingen

Gastenboek

offline