Welkom bij de
rederij Franlis

 

geniet van zon,
wind en water...

 

ontdek een wereldhaven
in volle actie...

 

bezoek de windmolenparken
op zee...

 

geniet van een avontuurlijke
dag op zee...

 

een op maat gemaakte
quote op het water...

Scheep in op één van onze passagiersschepen met uw groep en beleef een unieke uitstap op het water !

De rederij Franlis opereert met 4 schepen in eigen beheer én 1 in co-beheer vanuit de zeehavens Oostende en Zeebrugge maar sinds 2009 ook op de binnenwateren en kanalen in west en oost-Vlaanderen. De gezamenlijke capaciteit op de eigen schepen bedraagt 424 passagiers. Daarnaast heeft de rederij diverse andere vaartuigen in portefeuille waarbij vaarten over gans België mogelijk zijn. Onze jarenlange ervaring (50 jaar) en gekwalificeerd personeel staan garant voor een veilige en aangename vaarbelevenis volgens uw wens. De rederij en haar bemanningsleden zijn sinds 2008 Europees gecertificeerd (EU 336/2006).

Samen met u maken we een voorstel van boottocht op maat, afhankelijk van uw wensen en beschikbare tijd.  Heeft u slechts een voor of namiddag ter beschikking ? Wenst u een dagvullend programma met naast de boottocht andere activiteiten ?  Wij organiseren het voor u tot in de puntjes, inclusief aangepaste catering voor uw groep indien gewenst.  Gaande van een onthaalkoffie aan boord over broodjeslunches, verzorgde culinaire visschotels of bbq’s en uitgebreide buffetten aan boord. 

Diverse vaste formules beschikbaar aan voordelige prijzen voor uw groep.  Vaarten in de havens, op de binnenwateren of een heuse tocht op zee.  Bij ons beleef je het allemaal. 

Zo kan je mee inschepen voor een heuse cruise naar het windmolenpark op de Noordzee, begeleid van een professionele gids, op een door u gewenste datum.  Neem een broodjesmaaltijd aan boord of voorzie zelf een picknick voor uw groep.  Afvaart mogelijk vanuit de haven van Oostende in de voormiddag of vroege namiddag.  Een ideale uitstap met mogelijkheid tot het maken van mooie foto’s en filmopnames.  Duur van de tocht : 4,5 a 5u, maximaal 60 passagiers per vaartuig.  U komt alles te weten rond hernieuwbare energie, ecologie, onze Noordzee…. Maw. een echte actieve ontdekkingstocht !

Contacteer ons voor meer info! info@franlis.be

particulierenbedrijvenscholen & groepen afscheid op zee

info & boekingen

Gastenboek

offline