Welkom bij de
rederij Franlis

 

Zalig genieten van zon,
wind en water...

 

Ontdek een wereldhaven
in volle actie...

 

Bezoek de windmolenparken
op zee...

 

geniet van een avontuurlijke
dag op zee...

 

een op maat gemaakte
quote op het water...

Naar aanleiding van de nagedachtenis aan onze overleden dierbaren in de periode van Allerheiligen draagt Rederij FRANLIS graag een steentje bij door het organiseren van speciale HERINNERINGSVAARTEN op zee op DONDERDAG 1 NOVEMBER 2018.

Om alle families de kans te geven, hebben wij reeds een extra afvaartdag toegevoegd: ZATERDAG 3 NOVEMBER 2018.

Met deze afvaarten voert de kapitein tot 5 families terug volgens vastgelegd traject op zee, dichtbij de plaats waar de asneerlating van hun dierbare voltrokken werd. Daarbij houden wij even halt voor een innig moment van stilte en bezinning ter nagedachtenis van de dierbare. Wie dat wenst, kan er een bloemengroet (losse strooibloemen) brengen.

Deze herinneringsvaarten worden u aangeboden tegen de deelnameprijs van € 150,00/familie.  Tot max. 10 personen kunnen hiertoe inschepen.

Alle afvaarten zijn weersafhankelijk en kunnen mogelijks gewijzigd of afgelast worden. De dag voor de voorziene tocht krijgt u de finale bevestiging.

Wenst u hieraan deel te nemen?  Contacteer ons!  Aantal plaatsen is beperkt. Deelname wordt toegekend op basis van reservatiedatum en beschikbaarheid.

Info & reservatie:        www.endlis.be -  info@endlis.be

Op –en afstapplaats: Weststaketsel Oostende
Afspraak ter plaatse voor inscheping: uiterlijk 15 minuten voor de voorziene afvaart!

Download hier alvast een aanvraagformulier - download - graag dit formulier volledig ingevuld verzenden via mail naar info@endlis.be

 

particulierenbedrijvenscholen & groepen afscheid op zee

info & boekingen

Gastenboek

offline