Welkom bij de
rederij Franlis

 

Zalig genieten van zon,
wind en water...

 

Ontdek een wereldhaven
in volle actie...

 

Bezoek de windmolenparken
op zee...

 

geniet van een avontuurlijke
dag op zee...

 

een op maat gemaakte
quote op het water...

Scheep in op één van onze passagiersschepen en organiseer uw personeelsuitstap, incentive, vergadering, teambuilding of bedrijfsevent aan boord. 

De rederij Franlis opereert met 4 schepen in eigen beheer én 1 in co-beheer vanuit de zeehavens Oostende en Zeebrugge maar sinds 2009 ook op de binnenwateren en kanalen in West en Oost-Vlaanderen. De gezamenlijke capaciteit op de eigen schepen bedraagt 424 passagiers. Daarnaast heeft de rederij andere vaartuigen in portefeuille, gaande van zeilboten en powerboats tot ferries of cruiseschepen, voor events van 10 tot 1200 personen.  Crewtendering en small cargo mogelijk via high speed catamaran service.

Vaste formules tegen instapprijzen of maatwerk volgens uw wensen. Vaarten in de havens, op zee of de binnenwateren. Teambuilding met bezoek van de windmolenparken op zee, initiaties sportvissen, korte zeecruises, havenrondvaarten, product launches, perstrips…  Dit alles met aangepaste catering aan boord: van eenvoudige broodjeslunches naar bbq’s en verzorgde recepties naar uitgebreide walking dinners.

Onze jarenlange ervaring (50 jaar) en gekwalificeerd personeel staan garant voor een veilige en aangename vaarbelevenis volgens uw wens. De rederij en haar bemanningsleden zijn sinds 2008 Europees gecertificeerd (EU 336/2006) inzake veiligheid van opvarenden en de bescherming van het milieu op zee.

Download hier onze bedrijfsfolder.

particulierenbedrijvenscholen & groepen afscheid op zee

info & boekingen

Gastenboek

offline