Welkom bij de
rederij Franlis

 

Zalig genieten van zon,
wind en water...

 

Ontdek een wereldhaven
in volle actie...

 

Bezoek de windmolenparken
op zee...

 

geniet van een avontuurlijke
dag op zee...

 

een op maat gemaakte
quote op het water...

Hoe lang duurt de rondvaart?

De standaard rondvaart door de Zeebrugse buitenhaven brengt u langs alle kaaien en duurt 75 minuten. U kan inschepen vanaf een halfuur voor afvaart.

Heeft iedereen een vaste zitplaats?

Neen. Ons schip beschikt over een ruim comfortabel binnensalon met 90 zitplaatsen en panoramisch buitendek met 80 zitplaatsen. U neemt plaats waar u het wenst. Tijdens de vaart kan u zonder problemen rondlopen of van plaats wisselen. Op het buitendek komt u in contact met de gezonde zeelucht en hebt u een open panoramisch zicht, in het binnensalon zit u beschut van de wind en regen en kan u de vaart volgen.

Kunnen we snacks en drank bekomen aan boord?

Jazeker. Onze bemande bar biedt een ruime selectie van warme en koude dranken. U geniet van uw drankje in ons comfortabel binnensalon of op het panoramisch buitendek. Picknick is mogelijk bij afname van één consumptie per persoon. Op aanvraag verzorgen wij culinaire koude vis –of vleesschotels, of broodjesbuffet. Voor groepen worden mooie warme of koude maaltijden of buffetten met of zonder bediening geserveerd, volgens uw wens en budget. Vraag naar onze vaste formules voor feesten en recepties.

Is de boottocht aangewezen voor (school)groepen of verenigingen?

Jazeker. Tijdens de rondvaart leert u de werking van een zeehaven beter kennen. De boot vaart langs de diverse laad- en loskades van de container- en cruiseschepen. Maar u ontmoet onderweg ook de Belgische Marinebasis, de gasterminal en de windturbines op de strekdam. Audiovisuele gidsing aan boord (voor scholen is een aangepaste kidstour mogelijk). Indien u als groep een bus ter beschikking hebt kan u voorafgaandelijk aan de boottocht of nadien het bezoek verder zetten met een gids (€ 80,00) via een rondrit in de binnenhaven. Ook de combinatie met het maritiem themapark Seafront is een echte aanrader !

Kan ik de volledige boot afhuren?

De boot kan voor uw gezelschap afgehuurd worden. Naast de standaard rondvaart in de haven worden andere trajecten voorgesteld (Zeebrugge-Lissewege-Brugge-Gent-Oostende). Hierbij kunnen de afvaarttijden en de duur van de vaart worden aangepast naar uw wensen. Wij bieden u vaste receptieformules en diners aan of werken graag een voorstel uit op maat. Een unieke varende en comfortabele locatie voor uw volgende vergadering of bedrijfsevent ? Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.

Kan ik een daguitstap maken naar Zeebrugge ?

Jazeker. Naast de havenrondvaart kan u een bezoek brengen aan het nabij gelegen maritiem themapark Seafront met zijn lichtschip Westhinder en Russische onderzeëer. Kijk bij tarieven voor onze voordelige combitickets voor particulieren en voor groepen. Wenst u uw daguitstap volledig te maken kan u met uw groep lunchen aan boord in combinatie met de havenrondvaart en een bezoek aan het themapark Seafront.

Wat bij slechte weersomstandigheden?

Geen paniek ! Nestel u bij regen en wind in ons aangenaam verwarmd salon op de benedenverdieping en geniet via de panoramische ramen van uw havenrondvaart. Ook het bezoek aan Seafront is perfect bij minder goede weersomstandigheden. Enkel bij heel sterke stormen kan de kapitein beslissen de vaart te wijzigen of af te lassen.

particulierenbedrijvenscholen & groepen afscheid op zee

info & boekingen

Gastenboek

offline