Welkom bij de
rederij Franlis

 

geniet van zon,
wind en water...

 

ontdek een wereldhaven
in volle actie...

 

bezoek de windmolenparken
op zee...

 

geniet van een avontuurlijke
dag op zee...

 

een op maat gemaakte
quote op het water...

Feesten op het water!

Scheep in op één van onze passagiersschepen en organiseer uw privé feest, personeelsuitstap, vergadering of bedrijfsevent aan boord.  Een uitzonderlijke locatie op het water zal uw gasten aangenaam verrassen !

BBQ, walking dinner, recepties en feesten van 10 tot 200 personen.  Vaste formules tegen instapprijzen of maatwerk volgens uw wensen.  Vaarten in de havens, op zee of de binnenwateren.

Kies voor het nieuwste passagiersschip voor de binnenwateren in België, de Zephira met een passagierscapaciteit van 200 personen.  Dit vaartuig kan worden ingezet in alle havens en op alle binnenwateren in Vlaanderen, bvb. voor charters Oostende-Brugge, Brugge-Zeebrugge, Brugge-Gent of andere.   Neem plaats op één van de 2 ruime binnendekken met panoramische ramen in alle comfort voor een diner of walking dinner.  De inrichting is vrijstaand en kan opgezet worden volgens uw wens (zittend diner, walking lunch aan staantafels…).    Volledig uitgeruste scheepsbar en keuken aanwezig.  Het buitendek laat u toe om met uw gasten te genieten van de omgeving, bvb. voor het aperitief of een dessertenbuffet.

Onze vaartuigen kan u afhuren voor 1 of 2u, een halve of een ganse dag.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of een voorstel op maat volgens uw wens en budget.

 

 

particulierenbedrijvenscholen & groepen afscheid op zee

info & boekingen

Gastenboek

offline