afscheid
op zee...

 

geniet van zon,
wind en water...

 

ontdek een wereldhaven
in volle actie...

 

bezoek de windmolenparken
op zee...

 

geniet van een avontuurlijke
dag op zee...

 

een op maat gemaakte
quote op het water...

Individuele asneerlating

Wij bieden u de mogelijkheid om de as van de overledene op een serene en waardige manier op zee te verstrooien in het bijzijn van de familie, zowel in groot of klein gezelschap.

De deskundige begeleiding van de ceremoniemeester en de bemanning staat garant voor een professionele ceremonie naar de wensen van de klant. Onze rederij heeft meer dan 40 jaar ervaring op zee en verkreeg in 2000 een concessie voor asverstrooiing.

Bij een INDIVIDUELE CEREMONIE kiezen de nabestaanden ervoor om in intieme kring afscheid te nemen. Het vaartuig wordt hiertoe helemaal privaat ter beschikking gesteld.

Het schip brengt u standaard naar een locatie voor de kust van Oostende, waar de ceremonie volgens maritieme traditie voltrokken wordt. Een troostend woord van afscheid, een innemend gebaar van verbondenheid, een passend muziekstukje, een eventuele bloemengroet gaan met de eigenlijke urneneerlating samen.

 

Collectieve asneerlating

In opdracht van crematoria en particulieren worden op geregelde tijdstippen meerdere assen neergelaten.  De assen worden respectvol één voor één neergelaten tijdens deze collectieve vaart.  Op deze vaarten kunnen slechts een beperkt aantal nabestaanden mee.  Indien geen nabestaanden aanwezig zijn kan aan de betreffende as een bloemengroet worden gegeven.

 

particulierenbedrijvenscholen & groepen afscheid op zee

info & boekingen

Gastenboek

offline