afscheid
op zee...

 

geniet van zon,
wind en water...

 

ontdek een wereldhaven
in volle actie...

 

bezoek de windmolenparken
op zee...

 

geniet van een avontuurlijke
dag op zee...

 

een op maat gemaakte
quote op het water...

Asneerlating op zee

Definitief afscheid nemen van een dierbare overvalt ooit ons allen.  Naast het immense verdriet brengt deze ingrijpende gebeurtenis ook tal van praktische en financiële beslommeringen met zich mee.

Naast een traditionele begrafenis op het kerkhof wordt tegenwoordig almaar vaker geopteerd voor een crematie, gevolgd door een bijzetting van de urn of een asverstrooiing op een strooiweide. Een asneerlating op zee vormt hierbij dan zeker een gedenkwaardig en sereen alternatief om de nagedachtenis van de overledene te vereeuwigen. Bovendien is het budgetvriendelijk en ontheft het de nabestaanden van het onderhoud van het grafzerk op het kerkhof. De overledene leeft immers in de herinneringen voort.

Reeds in 2000 verkreeg Rederij Franlis een volledige concessie voor asneerlatingen op zee binnen de Belgische territoriale wateren voor de kust en is op dat vlak dan ook de onbetwiste specialist.

Onder de ceremoniële begeleiding van onze ceremoniemeester wordt de bio-urn met de assen van de overledene ingetogen en eerbiedwaardig in zee neergelaten. Dit kan naar wens in beperkte intieme (familie)kring, of wat talrijker omringd door familie en vrienden. Het natuurlijke spel van getij en stroming bevrijdt de assen, waarna de overledene aan zijn oneindige reis begint  doorheen de zeeën en oceanen.

particulierenbedrijvenscholen & groepen afscheid op zee

info & boekingen

Gastenboek

offline